Om Egtved

Egtved er en by i Sydjylland med 2.282 indbyggere (2014), beliggende i Egtved Sogn. Byen ligger i Vejle Kommune og tilhører Region Syddanmark. Fra Egtved er der 19 kilometer til Billund, 20 til regionshovedbyen Vejle, 20 til Kolding og 23 til Vejen.

Egtved er den rigtige ramme om ”Det gode liv” – med en beliggenhed i noget af Danmarks allersmukkeste natur – lige der, hvor vejene til Vejle, Kolding og Billund mødes. Fra Egtved kan du nå mere end 200.000 arbejdspladser og mange forskellige uddannelsestilbud på under ½ time – Odense, Århus og Esbjerg kan nås på en times tid.

Det er trygt for børn at vokse op i Egtved – her er skole til 9. klasse, børnehaver og vuggestue/dagpleje. Skolestier giver trygge skoleveje, og de grønne omgivelser giver gode legemuligheder.

Det er godt at handle i Egtved, som er velforsynet med både supermarkeder/dagligvarebutikker og en bred vifte af specialbutikker og servicevirksomheder. Egtved er omegnens handelsby.

Fritidslivet byder på en natur, som bare venter på at blive brugt både til fods og på cykel, et rigt foreningsliv med stærke fællesskaber, et biblioteks- og kulturhus, et nyt stort idræts- og multicenter som åbnede i 2016, et aktivitetscenter og andre spændende tilbud….

Egtved har meget at byde på – også rimelige boligpriser!


Der er lukket for kommentarer.